avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot iesi dintr-un credit daca sunt coplatitor?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot iesi dintr-un credit daca sunt coplatitor?

in timplu casatoriei fosta nevasta a scos un credit de la banca la care ea este director eu figurez ca coplatitor fosti socrii sunt girati cu casa lor.Eu nu m-am folosit de bani care ia scos,creditul este mare si pe o durata de 20 de ani.mentionez ca am divortat la notar de comun acord partaj nu am facut ca nu am ce inparti.I-am spus daca ma poate scoate din credit si ia mia zis ca nu ma poate.CHEAR NU ESTE NICI O PORTITA DE A IESI DIN CREDIT?
Cel mai recent răspuns: dorat , utilizator 08:43, 22 Februarie 2014
Daca nu vroiati sa fiti coplatitor nu trebuia sa semnati contractul. Fosta sotie ar putea sa va inlocuiasca cu un alt coplatitor daca vrea, daca gaseste unul si daca va accepta banca.

si sa inteleg ca nu pot cumpara nimic pe numele meu xe apartament ca daca nu mai poate plati banca fosta nevasta vine banca si ,mil scoate la vanzare.eu nam sa platesc o mie si ceva de euro rata
VA MULTUMESC DE RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar apartament luat prin prima casă: am primit 1600 de euro de la fostul soț figurez în continuare coproprietar. pot să deschid proces ca să fiu ,,scoasă'' din credit? Desperados Desperados Am o problema mai dificila.apartament credit prima casa.Am facut cu fostul sot un partaj voluntar la notar.Mi a dat doar 1600 de euro,insa eu configurez in ... (vezi toată discuția)
Iesire contract credit-coplatitor IoanaS IoanaS Buna ziua! Sunt coplatitor intr-un credit ipotecar al sotului meu, credit girat cu apartamentul mamei lui. Momentan ma aflu in procedura de divort (simpla, ... (vezi toată discuția)