Am fost la banca,are o iubita de 20 de ani si a fost cu ea ,cu i adeverinta de venit sa poata trece pe ea ca si garant sau ceva de genul.Dar a zis ca dosarul este in curs,si a trecut mai bine de un an.El.plateste in continuare ratele dar faza este ca inca rezult coproprietar din punct de vedere ca si banca,notarul a scris acolo pe hartie ca eu renunt la apartament dar nu mi.pot da seama cu. A facut acest lucru fara acordul bancii.Se c am bat cap in cap
gi-jane2 a scris:
Da.. nu mai sunteti coproprietar, ci doar platitor de credit.
Oare de ce ati procedat asa ? Nu ati citit actul, nu ati inteles ca ii dati casa si ramaneti cu creditul ?
Isi plateste ratele ? Cat timp ar mai fi de plata ?
Teoretic puteti imparti creditul la judecatorie , sa dovediti ca s-a achizitionat acel ap cu acea suma imprumutata si pt ca la partaj i-ati dat casa, sa fie obligat sa plateasca si creditul integral.
Sa citati si banca ca horararea sa ii fie opozabila Daca banca nu e de acord sa ca numai sotul sa fie debitor, dvs ramaneti datoare fata de banca si sotul catre dvs.
Puteti alege ca alta varianta sa mergeti la banca imppreuna cu fostul sa le vedeti conditiile, poate ar accepta un alt coplatitor sau poate se insoara fostul si incheie conventie matrimoniala prin care atat casa cat si creditul sa fie comune.