avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am divortat.Cei doi copii din care unul cu handicap grav au fost incredintati mamei dar cu autoritatd tutelara comuna si la domiciliul mamei ( card este si al meu ) si mi s-a pus pensie de intretinere ptr ei.Problema este ca mama este de 8 ani in Italia si nu vrea sa revina in tara iar eu ma ocup de cresterea si intretinerea copiilor.Este normal ? Eu cui platesc pensia , ptr ca nu am cui ? Nu vreau sa ma trezesc peste nu stiu cat timp ca sunt dator si sa platesc din urma.Mentionez ca ea are un domiciliu in Italia si nu am nici macar cont unde sa virez banii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dvs. vă ocupați de creșterea și educarea copiilor și mama acestora este plecată în străinătate, ar fi foarte bine să promovați o acțiune pentru modificare măsuri privind minorii prin care să solicitați stabilirea locuinței minorilor la dvs. și obligarea mamei la plata unei pensii de întreținere în favoarea minorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Copilul meu iordana-ionela iordana-ionela buna ziua,numele meu este dana,am 26 de ani si sunt mama de un an si sapte luni.am avut o relatie cu un barbat,am ramas insarcinata,dar nu am reusit sa mergem ... (vezi toată discuția)
Autritatea tutelara pensia alimentara wio wio wio wio buna ziua as dori sa stiu si eu unde se afla autoritatea tutelara ilfov?? si cum se calculeaza pensia alimentara l aun copil de 5 luni .si ce drepturi am in ... (vezi toată discuția)