avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am divortat de sotie iar copii au fost incredintati acesteia iar eu sa platesc pensie alimentara.Problema ests ca ea este plecata in Italia si nu vrea sa revina acasa,iar eu in continuare am grija de copii si platesc si pensie alimentara.Domiciliul copiilor a fost stabilit la mama,dar ea are domiciliu si in Italia(are acte de rezidenta acolo) si in Romania unde are de fapt domiciliu comun cu al meu. Ce pot sa fac ?
Cui platiti de fapt pensie alimentara ? in conditiile in care monorii se afla sub ingrijirea Dvs...
Pensia o platesc intr-un cont deschis pe numele fostului meu socru.Nu vreau sa ma trezesc peste nu stiu cate luni ca ma da in judecata si sa platesc din urma o suma destul de mare in ideea in care trebuie sa dau 780 ron pe luna.
Stiti ca se spune ca justitia este oarba, dovada ca fostei mele sotii iau fost incredintati copiii si ea are aproape 8 luni de cand nu a mai dat pe acasa.
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Cui platiti de fapt pensie alimentara ? in conditiile in care monorii se afla sub ingrijirea Dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama (parinte custodian) doreste sa renunte la custodia copiilor ContSters251730 ContSters251730 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la aspectele legale ale cazului cu care ma confrunt. Sunt casatorita si astept un copil. Sotul meu mai are doi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara chiriac laurentiu chiriac laurentiu sunt divortat si cu prima sotie am un copil si m-am recasatorit.Cu actuala sotie am un copil si vreau sa stiu daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copii CostelOtel CostelOtel Pensie alimentara copii, Am divorțat de fosta sotie acum 3 ani in instanță. Conform deciziei, copiii au rămas la fosta sotie,pensia alimentara a fost ... (vezi toată discuția)