avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Oana Stoica 13

Activitate Oana Stoica 13

Bună ziua! Se poate ca după cele 6 luni/1 an de SNG sa renunți la postul de grefier repartizat? Am înțeles ca s-ar plătii o taxa, este adevărat? Ma refer în cazul în care nu vreau postul repartizat printr un oraș în care nu mi as dori sa ma mut și as prefera sa candidez direct pe post în ce oraș vreau eu. Mulțumesc anticipat!
Pentru a exercita profesia de executor judecatoresc trebuie ca inainte de a participa la admitere sa fi avut timp de 3 sau 5 ani o functie de specialitate juridica?Imi puteti explica pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea profesa ca executor judecatoresc? Mentionez ca sunt deja studenta la drept . Va multumesc!
Discuție Buna ziua!
Pentru a exercita profesia de executor judecatoresc trebuie ca inainte de a participa la admitere sa fi avut timp de 3 sau 5 ani o functie de specialitate juridica?Imi puteti explica pasii pe care trebuie sa i urmez pentru a putea profesa ca executor judecatoresc? Mentionez ca sunt deja studenta la drept . Va multumesc!
Se mai poate face strămutarea dosarului in 2018 ? Am înțeles că s-a dat o lege în 2013 prin care nu se mai poate. Și dacă da pot stramuta un proces civil de la Tribunalul Târgu jiu la Tribunalul București?