avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai poate face strămutarea dosarului în 2018?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai poate face strămutarea dosarului în 2018?

Se mai poate face strămutarea dosarului in 2018 ? Am înțeles că s-a dat o lege în 2013 prin care nu se mai poate. Și dacă da pot stramuta un proces civil de la Tribunalul Târgu jiu la Tribunalul București?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:09, 27 Ianuarie 2018
daca aveti motive pertinente de stramutare se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar proces civil. Grigore111 Grigore111 Redau succint problema la care as dori un raspuns sau un sfat . In anul 2013 am inceput procesul cu o firma de recuperari creante in urma unei adrese de ... (vezi toată discuția)
Cerere de strãmutare formulatã dupã pronunþare herculeroco herculeroco Buna ziua. Am castigat pe fond la Tribunalul Bucuresti un proces, pe vechiul cod de procedura civila. Hotararea poate fi atacata cu recurs. Dupa pronuntare ... (vezi toată discuția)
Stramutare iccabann iccabann daca am o cauza civila pe rolul tribunalului suspendata in baza art.244 c.pr.civ.pot solicita stramularea judecatii cauzei la o alta instanta de acelasi grad? (vezi toată discuția)