avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate ionela iordachescu

Activitate ionela iordachescu

Pai daca ceva este neregula tot el a făcut, și dacă nu este clar în ceea ce face noi trebuie sa avem încredere în ce face el ?
Trebuie sa continuam o colaborare în care nu exista încredere?
Contabilul societatii pe care o administram angajat cu contract de munca de 12 ore pe luna , in urma unor probleme sau neclaritati de vreo 3 luni incoace ,intr o discutie mai aprinsa ne a spus sa ne cautam alt contabil.Ceea ce am si facut ,dar dumnealui acum nu vrea sa ne dea actele si nu vrea sa si dea demisia. A zis sa l dam afara daca putem.
Plus ne ameninta cu control.
Buna ziua
Cum se poate efectua concedierea unui angajat care lipseste nemotivat de la locul de munca ,iar contactat de nenumarate ori zice ca nu vrea sa vina dar nici sa si dea demisia . Se poate declara suspendarea concractului de munca in revisal pentru a nu plati macar taxele la stat pentru el ?
Discuție stimulent
Buna ziua eu beneficiez de stimulentul de insertie avand in vedere m am intors la servici cand copilul avea 9 luni ,acum copilul are 2 ani jumatate ,mai am pana la 3 ani .Intrebarea mea este daca din motive personale imi iau o luna de concediu fara plata ,pierd acest stimulent?
Multumesc.