avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent

Buna ziua eu beneficiez de stimulentul de insertie avand in vedere m am intors la servici cand copilul avea 9 luni ,acum copilul are 2 ani jumatate ,mai am pana la 3 ani .Intrebarea mea este daca din motive personale imi iau o luna de concediu fara plata ,pierd acest stimulent?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 9 Mai 2018
Da, plata stimulentului inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierd stimulentul de inserție dacă îmi iau concediu medical pentru îngrijirea copilului? wanna81 wanna81 Bună ziua! În urmă cu două luni mi-am reluat activitatea și a început și fetița (1 an și 11 luni) grădinița. Tot atunci au început și problemele ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de la data nasterii copilului si pana ce acesta implineste 2 ani ciurea_andrei ciurea_andrei Sunt SGP (soldat/gradat profesionist),lucrez in MAPN din 2006 si acum am devenit tatic. Sotia nu are servici si nici nu poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)