Sunt profesor iar în ultimii 4 ani am exercitat un mandat de viceprimar. Pe 21 octombrie a fost validat noul consiliu local, deci mandatul meu s-a finalizat. În speranța preluării unui nou mandat de viceprimar, și pentru a nu da afară 2 suplinitoare care îmi țin locul, nu am făcut cerere de anulare a suspendării CIM. Directorul îmi spune că nu mai poate opera în Revisal cu data de 22 octombrie și că pot pierde titularizarea și inclusiv locul de munca..Menționez că am depus totuși cerere de anulare a suspendării și certificat medical pe data de 4 noiembrie. Ce sa fac pentru a nu pierde locul de munca?
Sunt fochist angajat în cadrul unei Primarii. Va rog să îmi spuneți dacă mă pot transfera la o școală generală, (fara concurs) pe același post. Va mulțumesc!
Primarul este suspendat (demis) pentru incompatibilitate . Viceprimarul ii preia atributiile dar sotia este angajatul Primariei. Intra in conflict de interese?
Primarul este suspendat pentru incompatibilitate. Viceprimarul ii tine locul pana la alegerile anticipate dar are sotia angajata a Primariei. Se afla in conflict de interese?