avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate Mihamyki

Activitate Mihamyki

Bună ziua am dat actele la înmatriculare mașinii și mi-a zis sa merg după dovada peste o săptămână am preferat sa nu mai schimb Nr mașinii și l-am lăsat tot pe cel care îl avea mi-au dat doar copia de la cartea mașinii unde este trecut primul proprietar și jos au trecut numele meu și asigurarea RCA tot pe numele meu pot sa circul cu mașina până apar actele originale de înmatriculare?
Menționez că cumnata a spus că este doar vina ei și că fratele ei nu are nici o legătură iar judecătorii au luat măsuri împotriva ei pt că ea era vinovată
Pe sentința dată cumnatei cu arestul la domiciliu scrie definitivă și irevocabilă asta ce înseamnă?și așa are dreptul să redeschidă acel proces
Bună ziua se poate redeschide un proces care a fost închis acum 1an? procesul a fost făcut de fostul cumnat împotriva soțului meu și a cumnatei când sa terminat procesul cumnata mea a luat arest la domiciliu și acum fostul cumnat vrea sa redeschidă tot același proces pe numele soțului este posibil odată ce sa dat odată sentința cu arest la domiciliu pt cumnata
Răspuns la discuția Cununia civila
Buna ziua poate să-i facă soțul procura la fosta concubina că sa ia fata cu ea daca ea a fost decăzută din drepturile părintești
Va mulțumesc
Da de la tribunal că au avut proces amândoi pt că a lăsat fata singura in casa și ea a plecat cu un bărbat și la tribunal a decazuto din dreptul de mama
Discuție Cununia civila
Buna ziua dak am 10ani de când îs cu concubinaj și am 3 copii cu el și vreau să ne cununăm mai trebuie să scoatem certificat prenupțial? Și încă o întrebare fosta lui concubina vrea sa ia fata lor mai mare in Italia o poate lua daca ea este decăzută din dreptul de mama
O sa am voie sa iau în mașina cei 5 copii și soțul
Răspuns la discuția Partaj
Va mulțumesc o seara plăcută