avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua se poate redeschide un proces care a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua se poate redeschide un proces care a fost închis ...

Bună ziua se poate redeschide un proces care a fost închis acum 1an? procesul a fost făcut de fostul cumnat împotriva soțului meu și a cumnatei când sa terminat procesul cumnata mea a luat arest la domiciliu și acum fostul cumnat vrea sa redeschidă tot același proces pe numele soțului este posibil odată ce sa dat odată sentința cu arest la domiciliu pt cumnata
Cel mai recent răspuns: Mihamyki , utilizator 16:34, 9 Decembrie 2020
dacă nu e achitat prin hot jud.da
Pe sentința dată cumnatei cu arestul la domiciliu scrie definitivă și irevocabilă asta ce înseamnă?și așa are dreptul să redeschidă acel proces
Menționez că cumnata a spus că este doar vina ei și că fratele ei nu are nici o legătură iar judecătorii au luat măsuri împotriva ei pt că ea era vinovată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate si mai rau de atat? Oanuk Oanuk Buna ziua! Am sa incerc sa fiu scurta, si la obiect: am avut o garsoniera, dobandita inainte de casatorie, si acum 1 an, am dat-o prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Infundat de infractori ralucka ralucka buna ziua!sotul meu a facut acum multi ani un credit la o banca cu ajutorul unor cunostinte care i-au procurat carte de munca falsa!!!astia erau o intreaga ... (vezi toată discuția)