avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua as vrea sa știu soțul meu a trăit în concubinaj aproximativ 10ani cu alta din care a rezultat 2fete ea a fost decăzută din drepturile de mama din anul 2011 as vrea sa știu ea are drepturi la casă?ea trebuia să trimită pensie alimentară pt copii și timp de 8ani de zile a trimis doar de 5ori
Cel mai recent răspuns: Mihamyki , utilizator 22:08, 19 Iulie 2019
Buna ziua,
Daca nu au fost casatoriti nu are niciun drept. Poate doar un drept de creanta daca a investit banii in acea casa, dar si asta trebuie sa dovedeasca in instanta.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are dreptul ,dar vor avea copii rezultați din relația respectiva la o cotă parte din bunurile ce compun masa succesorala a defunctului lor tata.
Va mulțumesc o seara plăcută

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nagykari nagykari Buna ziua, tata a trait 11 ani cu o concubina care a decedat anul trecut, in decursul acestor 11 ani tata a cumparat un apartament -din sursele lui financiare ... (vezi toată discuția)
Un copil rezultat in urma unui concubinaj poate fi mostenitor la un imobil al mamei din prima casatorie? baran alina diana baran alina diana Mama mea a ramas vaduva in urma cu 27 de ani,cu doi copii din aceasta casatorie si o casa facuta impreuna cu defunctul sot.Dupa moartea sotului a continuat sa ... (vezi toată discuția)
Concubinaj timp de 26 de ani- drepturi concubina? xyz098 xyz098 buna ziua bunicul meu a trait cu o adoua femeie fara sa se casatoreasca timp de 26 de ani acum dupa moartea lui ea a zis ca isi vrea partea ei cu toate ca ea ... (vezi toată discuția)