avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cununia civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cununia civila

Buna ziua dak am 10ani de când îs cu concubinaj și am 3 copii cu el și vreau să ne cununăm mai trebuie să scoatem certificat prenupțial? Și încă o întrebare fosta lui concubina vrea sa ia fata lor mai mare in Italia o poate lua daca ea este decăzută din dreptul de mama
Cel mai recent răspuns: Mihamyki , utilizator 13:34, 13 Iulie 2020
Buna ziua. Sigur ca va trebuie.
Exemplificati ce inseamna ca este ”decazuta din dreptul de mama” ????
Exista o hotarare judecatoreasca in acest sens?
Da de la tribunal că au avut proces amândoi pt că a lăsat fata singura in casa și ea a plecat cu un bărbat și la tribunal a decazuto din dreptul de mama
Buna ziua,

Parasirea tarii este realizata cu acordul ambilor parinti.

Prin hotararea judecatoreasca au fost stipulate drepturile/ obligatiile parintilor,aceasta trebuie respectata.

Nu poate sa aiba loc parasirea tarii, de catre minora, impreuna cu mama sa, retinand informatiile furnizate de dumneavoastra.

Buna ziua, este obligatoriu certificatul de celibat.

Veti alege regimul legal preferat, care sa reglementeze bunurile achizitionate de la data incheierii casatoriei.(regimul comunitatii legale, cel al separatiei de bunuri, precum si regimul comunitatii conventionale).

O zi frumoasa,

av.Stoica Ioana.
Va mulțumesc
Buna ziua poate să-i facă soțul procura la fosta concubina că sa ia fata cu ea daca ea a fost decăzută din drepturile părintești

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul civil ContSters96930 ContSters96930 Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)
Divort prin notar Byby29 Byby29 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: Concubinul meu a divortat anul acesta in martie ,la notar ei avand un copil minor au cazut de comun acord ca minorul ... (vezi toată discuția)
contract prenuptial cu separare de bunuri semnat la notar in italia este valabil si in romania? Dana95 Dana95 Poate cere fostul sot (cetatean italian) partaj pe un bun care a fost achizitionat in romania in timpul casniciei pe numele meu, pe fond ca doar el a ... (vezi toată discuția)