avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate elena.mihai

Activitate elena.mihai

Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ca salariatul doreste sa plateasca in continuare si catre pilonul 2 de pensii ( este vorba de un salariat in IT). Pot depune rectificative la declaratiile 112 astfel incat el sa beneficieze de acest pilon 2, retroactiv? Multumesc frumos.
Multumesc pentru raspuns. Oiricum chiar nu stiu de ce au facut 2 contracte. Dar o sa vorbesc cu ei despre aceasta problema/dilema.
Buna ziua. Este o singura carte funciara.
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am 2 contracte de inchiriere pentru un sediu secundar ( este aceeasi adresa, acelasi chiras). Practic s-au inchiriat mai multe spatii la aceesi adresa ( in functie de necesitatea si disponibilitatea lor). Eu trebuie sa consider 2 sedii secundare fiind 2 contracte de inchiriere? Multumesc frumos!
Cererea/Declarația prin care se solicită înregistrarea în scopuri de TVA se depune la registratura organului fiscal competent sau prin poștă, cu confirmare de primire, ori prin intermediul internetului, pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, după caz este un formular tipizat sau este o cerere "de mana"? Sa inteleg ca nu este acel pdf. inteligent pe care l-am completat?. Multumesc
Este dizolvare si lichidare voluntara fara lichidator.
Sunt 3 asociati si vor inchiderea (radierea) societatii pentru ca nu mai vor sa lucreze impreuna.
Practic eu am depus actele pentru prima etapa care s-a solutionat in 13.02. Din pacate mai este o situatie de rezolvat in contabilitate si ca sa fie rezolvata trebuie sa renunt la prima etapa, daca se poate.
Multumesc foarte mult pentru raspuns Dna Silvia Zaharia
Am depus cererea de dizolvare si lichidare voluntara care a fost admisa in data de 13.02.2018.
Buna ziua,
Pot renunta la cererea de dizolvare si lichidare a societatii?
Multumesc.
Elena Mihai