Bună ziua, povestea mai pe scurt este așa....
Mama mea este căsătorită de 18 ani cu tatăl meu vitreg. 18 ani grei cu bătăi, certuri etc
Pe parcursul celor 18 ani mama s-a îmbolnăvit și de astm bronșic cronic și de prin 2011 nu mai poate lucra și nici pensie nu are pe caz de boală.
Viața ei cu tatăl meu vitreg e la fel doar că nu o mai bate.
Ea ar divorța dar, neavând un venit al ei nu prea poate deoarece nu ar avea cum să îi susțină pe ceilalți doi frați ai mei.
Întrebarea e dc ea ar putea beneficia se o pensie de la soțul ei dc divorțează de el ?? Deoarece cam tot din cauza lui s-a îmbolnăvit pt că a mers la lucru la spălătorii de mașini ca să îi închidă gura deoarece tot timpul îi scotea ochii că el o întreținea ceea ce face și acum.
Bună ziua, întrebarea mea e dc pot anula poprirea din salar a pensiei alimentare ? Am ales amândoi (eu și fosta) de bună voie să mi se tragă din salar pensia alimentară, problema e că mi se trag toți banii de o dată când luăm decontarea și eu nu mai rămân cu mare lucru. Iar la servici mi s-a zis că nu poate să îmi tragă de 2x pt că de avans nu au voie să tragă. Aș vrea să anulez poprirea și să îi dau încontinuoare în două rate așa cum am dat și înainte. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri.
Mulțumesc. Se pare ca domnul/doamna When a înțeles ceea ce am subliniat. Vom incerca să facem cum ne-ați sfătuit în legătură cu grădiniță, spital etc
Iar cu faptul de a duce copii nu a zis nimeni să îi ducă ea tot timpul, zi de zi dar măcar o dată la câteva luni când e rugată să îi aducă sau să îi i-a cred că poate face acest lucru, măcar așa din bin simț. Iar de transport nu cred că nu își permite un taxi având în vedere că ea nu primește pensie doar 200-300. lei.
Pe el îl interesează doar strict obligațiile ei pt bn copiilor clar, vrea să știe dc e normal să facă atâtea figuri.
Sau dc e normal ca de ex atunci când își rupe copilul mâna el să afle din alte părți și nu direct de la ea.