avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate etelka peti

Activitate etelka peti

Deci am voie sau nu sa emit factura?
S

ynocentta a scris:

Conform disp L nr 196/2018 in cazul apartamentelor care sunt utilizate sedii sociale,sedii lucrative,asociatia de
proprietari incheie conventie
ART. 82
(1) Cheltuielile repartizate proporțional cu numărul de persoane reprezintă cheltuielile asociației
pentru asigurarea serviciilor de utilități publice de care beneficiază persoanele care locuiesc sau
desfășoară activități în mod curent în condominiu
și care nu pot fi individualizate pe fiecare unitate
de proprietate individuală în parte pe baza unor dispozitive de măsurare/înregistrare, fie datorită
naturii și caracteristicilor anumitor servicii, fie din lipsa dispozitivelor de măsurare/înregistrare

Buna ziua! Am o intrebare asociatiile de proprietari pot factura consumul pt un apartament unde exista o firma? Dupa cit am inteles dupa codul fiscal art.319 nu! Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
se poate cumula pensia anticipata cu prest.servicii admin.imobile PFA?multumesc!
la adunare generala din 50 de ap 48 au fost de acord cu montarea camerelor de supraveghere la tomberoanele de gunoi si cite una la cele 3 scari! Intrebarea mea este daca este legal si daca dispozitivul poate sa fie montate in apartamentul prededintelui de asociatie! multumesc frumos!
CUM SE REPARTIZEAZA SALARIUL UNUI ADMINISTRATOR DACA ARE PFA? PE COTA PARTE SAU PE NR.DE PERSOANE! MULTUMESC!
Răspuns la discuția Cota parte apartamente
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Cota parte apartamente
Buna seara ! Revin cu urmatoarele precizari : Blocul respectiv are 60 de ap din care 10 nu sint vandute si avem incheiate contracte cu furnizorii de utilitati! Pt cei 10 ap nu vor sa plateasa cota parte indiviza cu mentiunea ca nu sint inscrisi in asociatia ! Este posibil asa ceva? Multumesc pt ajutor!
am si eu o intrebare ! exista un imobil (bloc) cu trei scari contruit de un italian si care nu a vandut inca toate apartamente ,dar nici nu s-a inscris in asociatia care s-a format cu ap.nevandute ! Intrebarea mea este daca trebuie sa plateasca cota parte dupa apartamente care nu sint inscrise in asociatia de proprietari?Multumesc frumos!