avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o intrebare asociatiile de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o intrebare asociatiile de proprietari pot factura ...

Buna ziua! Am o intrebare asociatiile de proprietari pot factura consumul pt un apartament unde exista o firma? Dupa cit am inteles dupa codul fiscal art.319 nu! Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: etelka peti , utilizator 17:21, 29 Septembrie 2020
Conform disp L nr 196/2018 in cazul apartamentelor care sunt utilizate sedii sociale,sedii lucrative,asociatia de
proprietari incheie conventie
ART. 82
(1) Cheltuielile repartizate proporțional cu numărul de persoane reprezintă cheltuielile asociației
pentru asigurarea serviciilor de utilități publice de care beneficiază persoanele care locuiesc sau
desfășoară activități în mod curent în condominiu
și care nu pot fi individualizate pe fiecare unitate
de proprietate individuală în parte pe baza unor dispozitive de măsurare/înregistrare, fie datorită
naturii și caracteristicilor anumitor servicii, fie din lipsa dispozitivelor de măsurare/înregistrare
S

ynocentta a scris:

Conform disp L nr 196/2018 in cazul apartamentelor care sunt utilizate sedii sociale,sedii lucrative,asociatia de
proprietari incheie conventie
ART. 82
(1) Cheltuielile repartizate proporțional cu numărul de persoane reprezintă cheltuielile asociației
pentru asigurarea serviciilor de utilități publice de care beneficiază persoanele care locuiesc sau
desfășoară activități în mod curent în condominiu
și care nu pot fi individualizate pe fiecare unitate
de proprietate individuală în parte pe baza unor dispozitive de măsurare/înregistrare, fie datorită
naturii și caracteristicilor anumitor servicii, fie din lipsa dispozitivelor de măsurare/înregistrare

Deci am voie sau nu sa emit factura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am sediul firmei de cadastru la parterul unui bloc, ... cristiana32331 cristiana32331 Buna ziua, Am sediul firmei de cadastru la parterul unui bloc, unde primesc documentele de la clienti si corespondenta. Este legal ca asociatia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt obligat să îmi fac contract radet pe firmă ... paultrefu paultrefu Bună seara! Sunt obligat să îmi fac contract RADET pe firmă în cazul unui PFA cu activitate la parterul unui bloc de locuințe ? Administratorul îmi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar ... alex_alex58 alex_alex58 Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru ... (vezi toată discuția)