avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am sediul firmei de cadastru la parterul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am sediul firmei de cadastru la parterul unui bloc, ...

Buna ziua,

Am sediul firmei de cadastru la parterul unui bloc, unde primesc documentele de la clienti si corespondenta. Este legal ca asociatia de proprietari sa suprataxeze proprietarul apartamentului? Motivul a fost uzura spatiilor comune.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:19, 1 Noiembrie 2022
Ar trebui sa solicitati asociatiei, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa va prezinte modul de repartizare a cheltuielilor si justificarea acestui mod, cu referire la legislatia asociatiilor de locatari.
Conform disp L nr 196/2018 modificarea utilizarii spatiului din spatiu de locuit in sediu social sau lucrativ persoana juridica se poate realiza prin incheiere de conventie intre asociatia de proprietari si utilizatorii spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de aproximativ 5 ani la parterul blocului destinat ... Miele74 Miele74 Buna ziua, de aproximativ 5 ani la parterul blocului destinat locuintelor isi desfasoara activitatea(spatiu in chirie)un birou notarial fara nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de ... RC37 RC37 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de locatari, la parterul acestui bloc. In spatiu de pe casa scarii la parter toti vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de ... administratorfotoexpres administratorfotoexpres Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de acces direct din strada la parterul unui bloc care a fost transformat in 1999 din spatiu de locuit ... (vezi toată discuția)