Buna ziua, de aproximativ 5 ani la parterul blocului destinat locuintelor isi desfasoara activitatea(spatiu in chirie)un birou notarial fara nici un fel de accord din partea locatarilor. Accesul in incinta acestui birou se face prin casa scarii, care de multe ori se transforma in sala de asteptare, nu se poarta masca,distantarea sociala nu se respecta cu greu ne strecuram pentru a intra/iesi in locuinte, De igienizarea spatiilor nici vorba, ba mai mult suntem deranjati si la interfon prin apelativul ,, la notar,,. Parcarile locatarilor care sunt platite 24/24 ore zilnic sunt ocupate de clientii nefiind o zona cu spatii comerciale .Am ajuns la capatul rabdarii, ne-am adresat primariei atat inscris cat si prin audiente , dar am primit doar raspunsuri evazive, Care ar fi caile de urmat?
elenazan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua,
Pot doar sa va spun ca birourile notariale si firmele de avocatura nu au nevoie de acordul asociatiei de proprietari pentru a desfasura activitati in blocurile de locuinte.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In conformitate c disp L nr 196/2018 in cazul spatiilor din imobilul d elocuit in comun,unde a fost schimbata destinatia din spatiu d elocuit in sediu social,asociatia d eproprietari urmeaza saincheie conventie in care se consemneaza obligatiile de plata fata de asociatia de proprietari