avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaCatalina0588

Activitate AndreeaCatalina0588

Răspuns la discuția Vecini
Multumesc pentru raspuns
Discuție Vecini
Casa la tara, vecinii au o parte de casa cu peretele pe hotar, se tot lega de gard viu de flori (pus la distanta de casa lor pentru a putea intra si curata eu la mine in curte oricum), de dus resturi vegetale, balegar porc, gainat de pasari in spatele gradini, tot ce iti poate trece prin cap la tara. Orice este motiv de cearta si reclamatie la primarie. primaria vine constata si daca avem fantana in curte tot felul de lucruri, nu gaseste nimic in neregula pleaca, deja ne-am saturat. Ce pot face sa ii potolesc? Deja eu trebuie sa stropesc periodic pentru capuse,ei au magazii foarte vechi si am descoperit ca vin capusele la noi in zona foisorului. Munca de sisif le-am spus sa stropeasca si ei. Au zis daca imi trebuie sa stropesc eu ca la ei nu sunt capuse. Casa asa e cumparata acum 30 de ani, de atunci sunt probleme cu ei.
Imi trebuie autorizatie de la primarii daca organizez prin Srl un eveniment pt masini: filmare pe drum public pe Transalpina, expozitie masini? Eu inchei contract cu cel care participa, dar ce fel de autorizatii imi sunt necesare pt organizarea lui?
Multumesc pt raspunsuri, rudele stiau de apartament si de masina, nu stiau de bani, au aflat de la prima discutie amiabila, deschisa de concubina si de la prima discutie au spus clar ca nu ii lasa nimic. Ei nu stiu efectiv de cati bani este vorba sau ce cont sau ce banca, carduri, care sunt oricum blocati pt ca decedatul nu avea datele actualizate (cont deschis de el, concubina drept de depunere/retragere- depunerile facute doar de concubina) prin urmare ea oricum nu poate retrage. Toate actele cont, apartament, certificat deces sunt la ea deci nici ei nu pot retrage. Are programata o intalnire cu un avocat sa vedem ce trebuie facut.
Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate rudele nu vor sa ii dea nimic, chiar daca banii in banca sunt economisiti impreuna.
Ce drepturi are o concubina dupa 30 de ani de concubinaj, in urma decesului concubinului?Cont in banca cu drept de retragere/depunere amandoi, dar decedatul nu are datele actualizate, ce poate face concubina in acest caz pt a retrage banii? Cu rudele decedatului nu se poate discuta amiabil.
Răspuns la discuția Adresa politie
Am predat actele, pe 08.02 cu intarziere, dar le-am predat. Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Adresa politie
Multumesc pentru raspuns. Daca in respectiva adresa scria si ca o sa procedeze la ridicarea documentelor, probabil o sa primim o vizita, sa speram fara amenda.
Discuție Adresa politie
O adresa primita de la politie pentru predare acte contabile de la frma in legatura cu o ancheta. Nu au fost predate in timpul mentionat pe adresa primita, ce se poate intampla?
Răspuns la discuția Notificare in perioada de proba
Multumesc. Numai bine va doresc