avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare in perioada de proba

Cim pe 6 luni cu perioada de proba 90 de zile inregistrat semnat. Plecata cu notificare in perioada de proba aproape la sfarsit( 87 de zile). Inregistrata de mine in registru fiind secretara patronul nu a vrut sa o ia in considerare de a doua zi nu m- am mai prezentat la munca. Ce se poate intampla? Am lasat si un proces verbal de predare primire diferite documente liste cu diferite informatii nu foarte importante, agenda si parola calculator dar nu a vrut sa desemneze pe nimeni pt a le primi, pe motiv ca ceilalti angajati nu sunt la dispozitia mea sa le predau ceva. Eu nu am luat nimic in primire prin proces verbal cand am inceput munca. Se pot lega de acest lucru pentru a nu mi face lichidarea?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
AndreeaCatalina0588, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaCatalina0588 , utilizator 13:27, 7 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa trimiteti si prin posta cu recomandata aceasta notificare, astfel incat sa va incadrati in termenul de 90 de zile. Prin notificare solicitati si actele obligatorii: extras Revisal, adeverinta de vechime si fisa de lichidare - comunicarea lor prin posta sau personal.
C.i.m. pe durata determinata de 6 luni nu poate avea 90 de zile perioada de proba... Perioada de proba este de 15 zile lucrătoare pentru o durată a contractului individual de muncă cuprinsă între 3 şi 6 luni.
Da din cate am citit nu poate avea cim pe 6 luni perioada proba 90 de zile. Dar asa a fost contracul semnat cu perioada proba la 30 de zile dupa care din nou peste 60 de zile adica in total 90 de zile contract 01.11.2017-30.04.2018.Maine daca depun notificarea prin posta ajunge dupa perioada de proba. stiu se inregistreaza cu data transmiterii, adica data de maine.Este vorba de o persoana destul de influenta.Vedem ce o sa se intample. Va multumesc pentru raspunsurile prompte.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
AndreeaCatalina0588, utilizator
Notificarea dvs nu are niciun efect , intrucat acea clauza este lovita de nulitate absoluta.
Mi se poate desface contractul prin neprezentare la locul de munca prin concediere? Trebuie a fiu anuntata cu termen de preaviz sau nu. Altceva nu cred ca se poate intampla oricum eu acolo nu ma mai intorc. Va multumesc pentru raspuns domnule Cornel

Alte discuții în legătură

Demisie pirvuralucam pirvuralucam Buna ziua, sunt angajata la o firma, vreau sa demisionez, mi-am gasit in alte parte un post mult mai bun, am depus cererea de demisie, in contractul de ... (vezi toată discuția)
Angajatul a distrus masina Emisary Emisary Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, am angajat de 1 luna si jumatate un sofer pe TAXI, in aceasta perioada a adus stricaciuni masinii, zgarieturi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la incetarea preavizului Marius Nou Marius Nou In momentul de fata am doua sanctiuni disciplinare in timpul preavizului de concediere (cocediere facuta pe motive ce nu tin de persoana angajatului), care au ... (vezi toată discuția)