avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate sc.convivium

Activitate sc.convivium

Buna ziua! M-ar interesa sa stiu daca eu, in calitate de administrator al propriului SRL, cu un singur angajat, pot sa-mi platesc singur contributiile aferente salariului? Stiu ca pt bilantul contabil semestrial e necesara expertiza si demersurile la ANAF ale unui contabil calificat, dar pt plata contributiilor salariului in conturile Trezoreriei ma pot duce si eu, in calitate de administrator? Mentionez ca firma e infiintata in ianuarie si are un singur angajat prin CIM, propria persoana, care nu are vreo calificare in domeniul contabilitatii. Multumesc pt lamuriri!
Buna ziua! Imi puteti spune daca o societate cu codul CAEN corespunzator, poate realiza activitati ce tin de administrarea personalului si reprezentarea in relatia cu ITM, pt firme din alte judete decat cel in care isi are sediul social? Precizez faptul ca deocamdata nu avem puncte de lucru in alte judete, eventualele raporturi contractuale cu parteneri din alte judete se vor realiza prin deplasarea la solicitant. Am trimis mesaje si la ORC si la ITM, dar deocamdata nu mi s-a raspuns. CAEN-ul autorizat este 7830_Servicii de furnizare si management a fortei de munca.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Va multumesc pt raspuns, domnule Popa!
Buna seara! Imi poate spune cineva care e in cunostinta de cauza, daca la un SRL infiintat de cateva zile, cu un singur angajat, in persoana administratorului si asociatului unic, e necesara autorizarea SSM si PSI? Trebuie sa-mi fac singur vreo tematica de instruire SSM, sau cum ?
Certificatul constator precizeaza faptul ca sunt autorizate toate activitatile pt care am optat. Firma are codul CAEN 7810 -Activitati ale agentiilor de palsare de forta de munca. Trebuie sa-mi fac o evaluare a riscurilor profesionale? Si inca ceva, sediul firmei e intr-o cladire de birouri, cu toate avizele si utilitatile necesare. Trebuie sa am contract semnat cu un furnizor de servicii PSI?
Multumesc anticipat pt lamuriri!