avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate shoryzo

Activitate shoryzo

Citind legea 107/2004 nu am gasit ce acte trebuiesc depuse pentru obtinerea subventiilor de la stat referitor la angajarea somerilor defavorizati.

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii as fi foarte recunoscator.

Multumesc
eh...si eu mai nou in bransa.........e mai greu pana ma lovesc de toate......oricum multam!
buna ziua , revin cu o intrebare.......

am auzit ca statul ofera niste subventii daca o societate angajaza someri defavorizati...
aceasta categorie e destul de vasta (somer de peste 45 de ani, intretinator unic de familie, a unei persoane cu handicap, a unui rom si a unui somer care mai are trei ani pina la pensie, absolvent de scoala profesionala, absolvent de facultate, etc)Aceste lucruri am inteles ca sunt stipulate in legea 107/2004.
Intrebarea mea este daca s-a modificat cumva legea pana acum?

ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?

multumesc anticipat
Răspuns la discuția plan de prevenire si protectie
adelaida_07 a scris:

Daca ai specifica despre ce plan de prevenire si protectie vb, poate ca te pot ajuta
Sunt mai multe, cu privire la protectia muncii sau la prevenirea incediilor , ca intr-o unitate se intocmesc mai multe astfel de planuri.

@adelaida

ma interesa cel referitor la protectia muncii.Lucrez la o firma de paza si protectie.........merci
Multumesc foarte mult :D.....daca nu ma descurc revin cu intrebari...
adica HG 1425/2006...io nu am gasit , dar mai caut......ms oricum de ajutor
Am si eu o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu un model de plan de prevenire si protectie.(sau macar sa stiu si eu ce ar trebui sa contina)
Răspuns la discuția sanatate si securitate in munca
Buna ziua , ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste instructiuni proprii de prot a muncii pentru o firma de agenti de paza?

multumesc anticipat