avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... subventii pentru angajare tineri absolvenit si alte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

subventii pentru angajare tineri absolvenit si alte categorii de someri defavorizati

buna ziua , revin cu o intrebare.......

am auzit ca statul ofera niste subventii daca o societate angajaza someri defavorizati...
aceasta categorie e destul de vasta (somer de peste 45 de ani, intretinator unic de familie, a unei persoane cu handicap, a unui rom si a unui somer care mai are trei ani pina la pensie, absolvent de scoala profesionala, absolvent de facultate, etc)Aceste lucruri am inteles ca sunt stipulate in legea 107/2004.
Intrebarea mea este daca s-a modificat cumva legea pana acum?

ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: shoryzo , utilizator 11:28, 23 Octombrie 2007
Ar fi mai simplu dacă ai verifica singur(ă):

[ link extern ]

Pe viitor poţi folosi [ link extern ] >
eh...si eu mai nou in bransa.........e mai greu pana ma lovesc de toate......oricum multam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru angajator aivilale aivilale Am angajat o persoana cu varsta de peste 45 de ani. Cum pot intra in posesia subventiei de la stat? (vezi toată discuția)
Angajare absolvent 2010 din somaj cameliamaglaviceanu cameliamaglaviceanu am absolvit facultatea in 2010 sept si sunt inscris la somaj de 2 luni.ce beneficii am daca ma angajez?dar angajatorul ce beneficii are? (vezi toată discuția)
Drept politie și criminalistică -student caut raspunsuri doodleeep doodleeep Sunt student în anul 2 la drept și încă nu sunt prea sigur de ce voi face pe viitor. M-ar fi interesat o carieră în domeniul criminalisticii si pot face ... (vezi toată discuția)