avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare pentru obtinerea subventiilor de la stat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare pentru obtinerea subventiilor de la stat conform legii 107/2004

Citind legea 107/2004 nu am gasit ce acte trebuiesc depuse pentru obtinerea subventiilor de la stat referitor la angajarea somerilor defavorizati.

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii as fi foarte recunoscator.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 13:59, 18 Noiembrie 2007
- Acte de identitate
- Cartea de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru angajare tineri absolvenit si alte categorii de someri defavorizati shoryzo shoryzo buna ziua , revin cu o intrebare....... am auzit ca statul ofera niste subventii daca o societate angajaza someri defavorizati... aceasta categorie e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ma incadrez in lg 76 ajofm ... LacraT LacraT Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca ma incadrez in lg 76 AJOFM pentru subventie angajator. Cazul concret : Angajat din somaj cu varsta peste 45 ani ,studii ... (vezi toată discuția)
Angajare somer peste 45 ani violeta54 violeta54 Buna ziua Vreau sa angajez un somer peste 45 ani si beneficiez de subventii din partea. statului. Cautand sa ma informez am gasit Legea 250/2013 prin care ... (vezi toată discuția)