avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu Smarandache

Activitate Claudiu Smarandache

Dacă am închiriat unei firme apartamentul sunt obligată să plătesc integral costul reabilitări blocului?
Dacă da ce înseamnă asta?
Am înțeles că sunt o parte din bani din fonduri europene nerambursabile.
Bună ziua!
Am un apartament în București sectorul 4 care urmează să fie izolat termic.
O firmă funcționează în acest apartament în urma unui contract de comodat.
Trebuie să plătesc integral costurile pentru izolarea clădirii?
Cine trebuie să raporteze o factură?
Furnizorul sau clientul?
In cartea funciară apare pe lângă spații comune și 9mp de teren.
Sa consider ca îmi aparține si pot construi pe el?
Buna ziua!
Doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului in sectorul 4,București.
Am obținut certificatul de urbanism.
Întrebarea mea este cum pot afla cui aparține terenul pe care urmează sa construiesc?al blocului sau domeniul public?
Mulțumesc!
Am sediu social in apartament dar nu deduc nici o cheltuiala,activitatea o desfășori in alt punct de lucru,întreținerea o plătesc pe pers fizica. La fisc e trecut ca rezidențial.
Trebuie sa plătesc integral reabilitarea blocului?
Răspuns la discuția Plata reabilitare
Întreținerea o plătesc ca persoana fizica!

ynocentta a scris:

Daca apartamentul este inregistrat in evidenta asociatieid rept sediu social,respectiv persoana juridica,aveti obligatia sa achitati integral reabilitarea

Dacă am sediu social in apartament dar nu deduc cheltuieli iar activitatea o desfășori într-un sediu secundar,trebuie sa plătesc integral reabilitarea apartamentului?
Dacă am obținut negație pt autorizare ISU pe 26-03-2016,spațiul in care funcționează un coafor care are 31mp,
mai am nevoie de încă o negație după legea 571/2016?
Multumesc
Cei de la RADET eliberează o factura suplimentară pentru apa calda si încălzire pentru firma. Restul plăților se fac de către proprietar,persoana fizica către toți furnizori de utilități. In acest caz cum se considera impozitul? Menționez ca in spațiu funcționează o firma cu contract de închiriere.