avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dacă am închiriat unei firme apartamentul sunt ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dacă am închiriat unei firme apartamentul sunt obligată să ...

Dacă am închiriat unei firme apartamentul sunt obligată să plătesc integral costul reabilitări blocului?
Dacă da ce înseamnă asta?
Am înțeles că sunt o parte din bani din fonduri europene nerambursabile.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 11:16, 9 Octombrie 2024
Astfel de cheltuieli, cum sunt cele cu reabilitarea blocului, sunt ale proprietarului, nu ale chiriasului afara de situatia in care s-a prevazut altfel prin contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Chiriașii plătesc fondul de reparații incluse în cheltuielile de întreținere? kikybaly kikybaly Bună seara, Aș vrea să știu dacă, conform legislației în vigoare, plata fondului de reparații și a fondului de rulment (cele incluse în cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica - obligatiile proprietarului andreea.b100 andreea.b100 Proprietarul unui apartament dintr-un bloc care are contract pentru reabilitare termica este OBLIGAT sa accepte inlocuirea ferestrelor vechi cu cele tip ... (vezi toată discuția)