avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate MarcoIasmina

Activitate MarcoIasmina

buna ziua daca sunt la facultatea de sport si am si CUI mama mai este obligata sa-mi mai plateasca pensie de intretinere?sunt handbalist cu contract.multumesc
Bună ziua. Am 19 ani și sunt primul an la facultatea de sport și în același timp și la un club sportiv cu contract încheiat de FRH. TATA A SISTAT PENSIA DE ÎNTREȚINERE ȘI L-AM DAT ÎN JUDECATA. Urmează prima înfățișare. Sunt șanse sa câștig? Sunt la facultate fără taxa ID. MULȚUMESC.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc
Am 19 ani am întrat la Facultatea de sport primul an. Eu sunt și la un club sportiv unde am contract. Părintele mei este obligat sa îmi plătească pensia alimentara. Multumesc
Mulțumesc mult
Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Mulțumesc. As mai avea ceva de adăugat. Problema este ca eu am contract cu FRH, unde primesc o diurna, echipament, mâncare și cazare gratuit la liceul unde sunt. Tata spune ca e venit și pot sa ma descurc și nu trebuie sa îmi mai dea pensie alimentara.
Bună ziua, dacă am împlinit 18 ani și sunt la un liceu sportiv cu contract, tata mai este obligat sa îmi mai plătească pensie alimentara? În vara dau bacul și vreau sa dau la facultatea de sport. Mai primesc pensie alimentara. Multumesc