avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua daca sunt la facultatea de sport si am si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua daca sunt la facultatea de sport si am si CUI mama ...

buna ziua daca sunt la facultatea de sport si am si CUI mama mai este obligata sa-mi mai plateasca pensie de intretinere?sunt handbalist cu contract.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 19 Octombrie 2020
daca aveti contract si va puteti intretine, nu , nu mai e obligata sa va dea bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara MarcoIasmina MarcoIasmina Bună ziua, dacă am împlinit 18 ani și sunt la un liceu sportiv cu contract, tata mai este obligat sa îmi mai plătească pensie alimentara? În vara dau ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara... sugar_overdoz3 sugar_overdoz3 Buna ziua...mama e plecata in Italia de 5 ani..iar primul an ia trimis banii lu\' tata ca sa ne intretina pe mine si fratele meu si toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita MarinAdrianaIonela94 MarinAdrianaIonela94 Buna seara, Am 22 de ani si parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam cateva luni. Eu sunt trecuta pe numele tatalui mei,el si mama fiind necasatoriti, ... (vezi toată discuția)