avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate Rban

Activitate Rban

latka a scris:

Întrebarea o puneți la DRPCIV.

Mulțumesc.
Mulțumesc pentru răspuns.
O alta întrebare ar fi dacă pe baza unui "contract de comodat" poate fi adăugată o persoana ca utilizator pe certificatul de înmatriculare. Mulțumesc.
Bună ziua, m-ar interesa care este procedura prin care pot deveni "utilizator" pe certificatul de înmatriculare al autoturismului nepotului meu. Folosesc autoturismul și am nevoie ca aceasta calitate (de utilizator) sa o dovedesc. Mulțumesc.
Bună ziua. As dori sa știu dacă pe certificatul de înmatriculare al unui autoturism poate apărea un utilizator (altul decât proprietarul). Si de asemenea cum se procedează pentru adăugarea "utilizatorului". Mulțumesc.
Buna ziua,
Autoturismul inregistrat pe numele meu, condus de fiica mea a suferit un accident cu dauna totala in Polonia. Acolo a fost preluat de pe autostrada de o firma si transportat la ei. Deocamdata trebuie sa obtinem de la aceasta firma o dovada ca sa putem incepe procedura de radiere. Intrebarea este daca exista termen limita pentru radiere. si daca actul acela, care va fi in limba polona, va trebui tradus. Multumesc.
Multumesc pentru raspuns!
Daca vanzatorul apartamentului a platit impozitul pe tot anul 2018, cumparatorul trebuie sa plateasca si el, inca o data pentru perioada feb-dec 2018? Multumesc.