avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprietar și Utilizator pe Certificat de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprietar și Utilizator pe Certificat de inmatriculare.

Bună ziua. As dori sa știu dacă pe certificatul de înmatriculare al unui autoturism poate apărea un utilizator (altul decât proprietarul). Si de asemenea cum se procedează pentru adăugarea "utilizatorului". Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
Rban, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rban , utilizator 20:44, 30 Iulie 2021
Cititi la pct. 7 :
[ link extern ]
Mulțumesc pentru răspuns.
O alta întrebare ar fi dacă pe baza unui "contract de comodat" poate fi adăugată o persoana ca utilizator pe certificatul de înmatriculare. Mulțumesc.
Întrebarea o puneți la DRPCIV.


latka a scris:

Întrebarea o puneți la DRPCIV.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
Rban, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere utilizator din talonul masinii ionutdin99 ionutdin99 Doresc sa fac un contract de comodat pentru masina mea, si sa trec o persoana in talon ca utilizator. In cazul in care conform clauzelor la care am cazut de ... (vezi toată discuția)
Pot fi coproprietar in talonul masinii? auramarinela auramarinela Recent am luat un credit de nevoi personale pe numele meu,in vederea achizitionarii unei masini.la plata credutului va participa si prietenul meu.deci masina ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)