avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate florinpopescuu

Activitate florinpopescuu

Au dreptate
pdildiko a scris:

Buna ziua,
as dori sa ma transfer de la o institutie "regie autonoma" la o institutie "administratie nationala", pe un post similar cu cel actual. Cei de la administratie au acceptat cererea mea de transfer, dar cei de la regie autonoma nu, zicand, ca la RA nu exista notiunea de transfer.
In legea 153 din 2017, cap.III, art.32. este reglementata transferul intre institutii, dar conducerea sustine ca acea lege nu este valabila pentru RA-uri, cu toate ca la "domeniul de aplicare" apar si "autorități administrative autonome".
Pana la urma cine are dreptate? Este posibil transferul de la o regie autonoma la o administratie nationala?

Va multumesc pentru ajutor!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nasol.da ti demisia dintr o parte ca te prind astia::))))

tudor16 a scris:

Buna seara! Ocup functie de executie la Serviciul Buget.

Răspuns la discuția plata salariul cu intarziere
Anfp-ul nu are treaba cu salariul are doar cu incadrarea, vacantarea, concursurile....etc.cred ca doar in instanta e singura cale.Pentru suma asta de 200 lei , credeti ca se merita?.mai mult ma costa avocatul
Răspuns la discuția plata salariul cu intarziere
am fost la ITM si mi-au zis ca sunt functionar public si să ma adresez la ANFP sau la ANAF. ::))))
Buna ziua

Lucrez la o institutie publica si in ianuarie 2018 am luat salariul pe decembrie 2017 in procen de aproximativ 60 %.Diferenta de 40 % din salariul pe decembrie 2017, a fost platita in luna februarie 2018( 12.02.2018).Din diferenta de 40 % au fost oprite contributiile conform anului 2018 si nu contributiile anului 2017.Mentionez ca am fost singurul din institutie care a luat salariul pe luna decembrie 2017 in procent de 60%. Daca se retineau contributiile conform anului 2017( nu cred ca era posibil pe anul acesta-2018) beneficiam de aproximativ o suma neta de 200 lei. Ce se mai poate face? o adresa catre director si apoi catre ITM? .Contributiile trebuiau retinute in ianuarie 2018. persoana vinovata este de la contabilitate si directorul institutiei . Daca nu erau suficienti bani de salarii, trebuia sa dea la toata lumea aproximativ 98% din salariu.Nu trebuia sa decida directorul cine ia si cine nu ia. Ce variante mai am?
Va multumesc anticipat!