Lucrez la o institutie publica si in ianuarie 2018 am luat salariul pe decembrie 2017 in procen de aproximativ 60 %.Diferenta de 40 % din salariul pe decembrie 2017, a fost platita in luna februarie 2018( 12.02.2018).Din diferenta de 40 % au fost oprite contributiile conform anului 2018 si nu contributiile anului 2017.Mentionez ca am fost singurul din institutie care a luat salariul pe luna decembrie 2017 in procent de 60%. Daca se retineau contributiile conform anului 2017( nu cred ca era posibil pe anul acesta-2018) beneficiam de aproximativ o suma neta de 200 lei. Ce se mai poate face? o adresa catre director si apoi catre ITM? .Contributiile trebuiau retinute in ianuarie 2018. persoana vinovata este de la contabilitate si directorul institutiei . Daca nu erau suficienti bani de salarii, trebuia sa dea la toata lumea aproximativ 98% din salariu.Nu trebuia sa decida directorul cine ia si cine nu ia. Ce variante mai am?
Va multumesc anticipat!
Anfp-ul nu are treaba cu salariul are doar cu incadrarea, vacantarea, concursurile....etc.cred ca doar in instanta e singura cale.Pentru suma asta de 200 lei , credeti ca se merita?.mai mult ma costa avocatul