avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Maria63sorin

Activitate Maria63sorin

Bună ziua ! Doresc să știu dacă un Francizor Shop@Go poate beneficia de subvenții dacă angajează șomeri și care sunt pașii de urmat ?
Mulțumesc anticipat !
Am 55 de ani și doresc angajare in condițiile acestei hotărâri privind subvențiile acordate șomerilor vârstnici.Cum pot abține așa ceva ?
Mulțumesc !
Răspuns la discuția Facilități angajare 55 ani
Angajator și ANOFM.Angajatorul nu a platit corect contribuțiile și nici adeverințele nu știe să le facă.Am facut 4 drumuri intre sos.Baicului-Magurele și Clinceni,eu locuind in Popești-Leordeni.Încă nu se pun de acord ce nu-i in regulă.

Maria63sorin a scris:

somaj

Răspuns la discuția Facilități angajare 55 ani
somaj
Bună,am 55 ani și 37 ani vechime in muncă.Din 12 iunie am primit decizie de încetarea contractului de muncă.Până astăzi(25/07/)încă nu am putut depune dosar de șomaj din vina angajatorului.Cum pot recupera această perioadă de timp de când mă plimb între instituții fără venituri și fără asigurare de sănătate ?
Vă mulțumesc !
Răspuns la discuția Șomaj
Mulțumesc !
Răspuns la discuția Șomaj
Am fost notificată in 15 mai cu preaviz 20 zile.In 12 iunie incetarea activității.Sunt născută in 10/01/1963 si am lucrat o perioadă in mediu toxic însă nu am calculul exact al periodei

Cornel Vasile a scris:

Cand ati primit decizia de concediere?

Pentru pensionare ar trebui sa ne mai precizati data nasterii, daca ati lucrat sau nu in grupe de munca/conditii deosebite ori superioare de munca.

Discuție Șomaj
Bună ! Am 55 de ani și 37 ani vechime.Am fost trimisă în somaj.In același timp pe postul meu a fost angajata o persoană iar firma are afișe de angajare.Doresc să stiu daca dând firma in judecată am câștig de cauză.Deasemeni dacă mă pot pensiona.Mulțumesc !
Pentru un contrac de vânzare-cumpărare cu uzufruct doresc sa stiu daca tranzacția presupune cont bancar pentru suma convenită sau e suficientă înțelegerea părților implicate.Mulțumesc !