avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare-cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare-cumpărare

Pentru un contrac de vânzare-cumpărare cu uzufruct doresc sa stiu daca tranzacția presupune cont bancar pentru suma convenită sau e suficientă înțelegerea părților implicate.Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:12, 13 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca pretul depaseste 50.000 lei, banii trebuie virati in contul vanzatorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de cuantumul sumei,cele care care depasesc 50.000 lei trebuie efectuate prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara efectuare plata maria1123 maria1123 Buna ziua, As dori sa stiu ce implicatii juridice are urmatoarea situatie. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru a achizitiona un teren. ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)