avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Danuza

Activitate Danuza

Cezar1973 ti-a raspuns corect: ceea ce ai de facut este sa notezi in cartea funciara a imobilului litigiul aflat pe rolul instantelor. Din cererea de chemare in judecata trebuie sa reiasa adresa imobilului precum si datele lui de carte funciara. Cu o copie legalizata la instanta, a cererii de chemare in judecata, te duci la Oficiul de carte funciara si soliciti notarea procesului in evidentele de cf. Astfel la vanzarea imobilului orice cumparator este instiintat de faptul ca exista un proces pe rol care are ca obiect imobilul in litigiu si in cazul in care totusi cumpara , orice hotarare judecatoreasca data in acest litigiu ii este opozabila si lui ca si cumparator.. Vanzarea se poate face (sunt notari care mai fac acest lucru) dar este putin probabil ca cineva sa se lege la cap in mod benevol...
Cautati informatii despre formularul E104, poate va ajuta cu ceva, doar in cazul in care sunteti asigurat in sistemul de sanatate german!
Nu este chiar asa de simplu cum spuneti! Eu incerc din martie anul trecut sa ma inscriu si nu am reusit pentru ca nu se stie nimic nou fata de situatia din februarie 2010 cand a fost ultimul examen. Initial mi s-a spus ca se va organiza in septembrie si de atunci ....niciun raspuns! Ultima actualizare pe site-ul lor este din 2007!!!! Dau telefoane peste telefoane si corespondez pe mail cu secretara de la SNG care nici nu stie ce sa mai imi spuna ! Asa ca - rabdare , probabil ca momentan nu mai este cerere de grefieri.......!!!!
cum pot evita plata retroactiva a contributiilor la asigurarile de sanatate si mai ales a majorarilor si penalitatilor?