avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata retroactiva asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata retroactiva asigurari de sanatate

cum pot evita plata retroactiva a contributiilor la asigurarile de sanatate si mai ales a majorarilor si penalitatilor?

Alte discuții în legătură

Plata cass retroactiv pe venituri din chirii Ionescu007 Ionescu007 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti: obtin venituri numai din chirii, nu am alte venituri, nu am platit CASS(5.5%), nici nu am beneficiat vreodata si nici nu am ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor de sanatate in cazul persoanelor cu handicap care sunt pfa iosif_stroia iosif_stroia Conform ordinului 262/2002 al Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate,publicat in MO nr.839 din 21 nov.2002,art.1,\"persoanele ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii sanatate si vechime in munca cristy1110 cristy1110 am si eu impreuna cu familia un IF in domeniul constructiilor.... vreau sa stiu cum imi pot plati asigurarile sociale din venitul care il ... (vezi toată discuția)