Pai motivele au intervenit dintr-o data . Eu am lucrat, iar cat am lucrat fetita mea a fost in grija mamei mele si al tatalui meu. Stam in aceeasi casa si mi-am permis sa las fata pana vin de la munca cu ei, bineinteles si nu numai ,a avut nopti in care a si dormit cu ei . Ceva normal . Insa acum eu , dupa cum am spus si mai sus, ma-m recasatorit si mai un bebe, nu mai pot lucra pentru ca din nefericire am intrat in risc maternal . Acum fata sta 100% din timpul ei doar cu mine. Parinti mei nu-l suporta pe viitorul sot si am decis ca o perioada sa sa stam la el pentru a se limpezi apele pe acasa. Acum pariti mei l.au contacat pe tatal feti si nu a gasit fata acasa cand a venit 4 zile la rand, si nici ei nu m-au anuntat. Eu stiind ca el e total 0 pentru fata, ca nu este in stare sa vina asa cum vorbisem prin cale amiabila asa ca nu m.am simtit sa il contactez pentru a-i comunica ca stau cu fata cateva zile in alata. Ajunsa acasa am primit tot felul de amenintari din partea parintilor precum doresc ca eu sa nu mai am nicio treaba cu propiul meu copil di ca il vor ajuta pe el,(care pana acum nu a avut nicio treaba cu fata ) sa ma bage in tribunal pentru a castia custodia feti .. Nu stiu ce sa mai fac
Elena1986ianuarie a scris:
Frica nu trebuie sa iti fie.
Ce motive ar putea avea sa ia copilul?
Poti initia actiunea de exercitare a autoritatii parintesti, daca nu are alte probleme care ar afecta copilul vei avea domiciliul la tine si tatal o va vizita la program decis de voi sau de instanta.
Cere in actiune domiciliul minorului la tine, pensie alimentara si program de vizitare in prezenta ta pana se creaza o legatura intre el si copil daca are doar 2 ani copilul si nu s-au vazut pana acum sa fie atasati unul de altul.