avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiamereu

Activitate Claudiamereu

Buna ziua .
Am o intrebare mama are i fetita de 10 ani in urma unui mariaj cu tatal fetitei. Ei sau despărțit nefiind căsătoriți, fetita a ramas la tatal ei pentru ca nu am vrut s-o lase cu mama.
In luna decembrie a depus plangere si a deschis dosar de judecată. Mama momentan este in strainatate a fost data sentința definitiva caruia trebuie sa ii acthite 290 lei lunar fetei.
Ea este plecata in străinătate cum poate plati fetei aceasta suma de bani? Mi poate trimite mie bani si eu din tara sa ii trimit tatalui prin mandat postal ?
Astept un raspuns multumesc anticipat
Am primit astrăzi comunicarea rechizitoriu care dispune trimiterea în judecata a inculpatului, fără antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. și ped. De art. 335 alin 1. Cod penal.
Urmând a fi citat doar inculpatul deoarece nu au fost martori la locul faptei.
Acuma trebuie sa aștept de la judecătorie citația pentru a ma prezenta ?
A-și dori sa știu mai exact poate face închisoare? Sau poate primi cu suspendare intre 1 și 2 ani am mai citit un caz similar și a primit 2 ani cu "suspendare"
Bunaziua, am si eu o intrebare.
Sotul meu in data de 24.12.2017 sa urcat la volanul unui vehicul neavand permis de conducere, precizez a mers cca 20 m cu masina pana la tatal sau sa ii repare farul iar cand a semnalizat dreapta sa intre pe straduta la orpit un echipaj de politie.
Nu a consumat bauturi alcoolice , a recunoscut fapta la sectie iau luat declaratie iar dupa o luna jumate l-au chemat din nou sa mai dea o declaratie el sia pastrat prima declaratie iar astazi intrand pe site la judecatorie am vazut inregistrat dosarul. A dost prima abatere a recunoscut pafta , si nu a consumat alcool.
Asta am gasit pe site
Sectie: Sectia Generala
Materie: Penal
Obiect: măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară
Stadiu procesual: Fond
Ma puteti ajunta cu un rasouns multumesc frumos o zi buna
Răspuns la discuția Certificat de naștere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Bună seara am accesat link-ul și am citit, dar precizez nu am apostila la certificat.
Am tot cautat și peste tot îmi cere sa ma reîntorc în Italia sa îmi pună apostila și pe urma sa revin în România .

Gabriela Monica Ionescu a scris:

Buna ziua!
Aveti toate datele necesare in acest link.
[ link extern ]
Cu toate documentele mergeti la biroul de evidenta populatiei unde aveti adresa de domiciliu in cartea de identitate.
Bafta!

Răspuns la discuția Certificat de naștere
Bună momentan locuiesc în România.

Gabriela Monica Ionescu a scris:

Editat citat cu raspuns consultant.
Buna ziua doresc sa am mai multe informatii privind cazul meu.
Am nascut un baietel in data de 21.05.2015 in Italia (Genova), el are certificatul de nastere eliberat de autoritățile italiene.
Nu stiu ce demersuri si unde ar trebuie sa merg sa pot sa i fac certificatul romanesc .
Precizez nu are conventia de la Geneva, stiu ca imi trebuie apostila si as vrea sa stiu daca pot rezolva cazul in tara . Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat.