avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere

Buna ziua .
Am o intrebare mama are i fetita de 10 ani in urma unui mariaj cu tatal fetitei. Ei sau despărțit nefiind căsătoriți, fetita a ramas la tatal ei pentru ca nu am vrut s-o lase cu mama.
In luna decembrie a depus plangere si a deschis dosar de judecată. Mama momentan este in strainatate a fost data sentința definitiva caruia trebuie sa ii acthite 290 lei lunar fetei.
Ea este plecata in străinătate cum poate plati fetei aceasta suma de bani? Mi poate trimite mie bani si eu din tara sa ii trimit tatalui prin mandat postal ?
Astept un raspuns multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 07:42, 4 Septembrie 2018
Nu.poate sa i trimita tatalui intr un cont in fiecare luna.astfel poate dovedi ca a platit pensia de intretinere lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori. cât contează părerea copilului la stabilirea domiciliului său? ContSters445280 ContSters445280 Buna ziua sunt in divorț cu fostul soț momentan fata cea mică in Vârsta de 1 an și 8 luni este la mine fata cea mare de 9 ani este la tata și cu noua lui ... (vezi toată discuția)
Buna seara! fratele meu a plecat în străinătate la munca și ... Mirzanca Mari Mirzanca Mari Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la munca și are o fetiță de 8 luni mama fetiței a părăsit domiciliul imediat după plecarea lui și a ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor melina76 melina76 Buna ziua din nou! As vrea sa incerc a-mi recupera fetita, insa ma tem sa nu scormonesc toate amintirile pentru toti fara nici un rezultat favorabil mie si ... (vezi toată discuția)