melina76 a scris:
Buna ziua din nou!
As vrea sa incerc a-mi recupera fetita, insa ma tem sa nu scormonesc toate amintirile pentru toti fara nici un rezultat favorabil mie si fetitei sau poate si mai rau. Fetita mea e la fostul, caruia ii dau pensie de intretinere hotarata in instanta de o suma, care in timp am marit-o din proprie initiativa fara hartii.Specific ca fetei i-am cumparat mai multe din care imbaracamintea care a fost cumparata doar de mine+ bani de buzunar. As dori sa incerc a-mi lua fetita, insa am inteles ca indiferent de situatia in care e doar daca ea e de acord as putea sa obtin custodia fetei. problema e ca ea e schimbatoare, unori vrea alteori nu vrea. Eu stiu anumite lucruri care se intampla in casa unde sta fetita, la tatal ei si anume: el e recasatorit cu cineva care are un copil si mai au alt copil impreuna. Fetita mea, printre altele mai face si pe dadaca iar femeia respectiva cica mai merge si la facultate.In casa se renoveaza continuu asa ca nu prea mai vad tipm si pentru fetita mea . M-as putea folosi de toate astea sa o recuperez ? Ma ajuta cu ceva ca ei mai au 2 copii in intretinere si eu nu?Fata are curand 12 ani.Ar trebui martori care sa ateste lucrurile mentionate mai sus? Mai are rost sa fac agitatie si sa-mi recuperez fetita sau sa o las pana se hotaraste sinngura?#-o:-/
Sa spunem ca imi iau un avocat care sa sustina toate astea as obtine un rezultat favorabil? Repet am mai intrebat un avocat care mi-a spus ca daca ea nu vrea ( chiar daca e intimidata de tatal ei) nu am ce face, indiferent ce motive as da la instanta. Sa fie asa?
Multumesc celor care imi dau un raspuns sa ma luminez si sa aflu daca mai am sansa sau nu ( momentan)
Daca dvs. aveti posibilitati materiale,un venit lunar sigur, o locuinta stabila, un mediu propice pentru cresterea minorei.. puteti cere reincredintarea acesteia, motivat si de faptul ca fostul mai are doi copii in intretinere.Problema este ca instanta o va audia si pe minora si daca ea va spune ca doreste sa ramana in continuare la tata.....nu e prea bine.Incercati sa o lamuriti.Nu ati mentionat daca dvs. sunteti recasatorita sau stati cu cineva in prezent. Sa nu fie asta motivul pentru care nu vrea sa vina la dvs.