Cum poatre dovedi o persoana si-a asumat obligatia de intretinator dupa decesul intretinutilor pt a fi acoperit in totalitate??pt a nu fi stricat contractul de intretinere de ceilati frati care pot spune ca au fost scosi de la mostenire si ca intretinatorul nu si-a asumat indatoririle!, cum pot dovedi ei si cum se poate apara intretinatorul cu toate ca si-a asumat toate responsabilitatile?
Buna seara ,mai am citeva intrebari daka de poate:
Am fost astazi la notatr ,am facut actele , dar am ramas cu citeva nedumeriri
1 De ce nu s-a trecut si onorariul in contractul de intretinere,?mentionez k mi s-a dat bon fiscal cu suma onorariului, iar alte sume au fost trecute pe care am primit chitante!
2 Contractul de vinnzare cumparare (vechi)care specifica ca mama este propietar a ramas la notariat, au spus k ala ramine la ei la fel k si actele de la intabularea suparafetei de pamint,
Noi am ramas doar cu 2 duplicate ale actului facut acum
3 daka mama sa spunem prin absurd k anuleaza actul facut acum, ea de unde mai poate lua un act de propietate?
Multimesc anticipat
Buna ziua, mama a decis sa treaca casa si pamintul aferent printr-un contract de intretinere, dar dupa decesul dumneaei,eu cum intru in posesie?ce acte trebuie sa fac? Si cind pot trece contractele de la curent,apa(utilitati) pe numele meu?Se poate si in timpul vietii sau dupa deces k sa nu fie probleme?