avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

Cum poatre dovedi o persoana si-a asumat obligatia de intretinator dupa decesul intretinutilor pt a fi acoperit in totalitate??pt a nu fi stricat contractul de intretinere de ceilati frati care pot spune ca au fost scosi de la mostenire si ca intretinatorul nu si-a asumat indatoririle!, cum pot dovedi ei si cum se poate apara intretinatorul cu toate ca si-a asumat toate responsabilitatile?
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
DANUT112, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANUT112 , utilizator 21:46, 16 Martie 2018
Buna seara,
Cu inscrisuri (bonuri) si cu martori.
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
bonuri de la ce?
DANUT112, utilizator
Bonuri care sa dovedeasca bunuri cumparate pentru cei intretinuti.
Am inteles ,Va multumesc frumos pentru timpul acordat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere atacabil? alexteo alexteo Buna seara Multumesc din toata inima =D> pentru raspunsurile prompte pe care le-am primit din partea d-voastra.Dar :-/ in continuare am o mare mare ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract de intretinere in fata unui mostenitor legal GeorgianaP88 GeorgianaP88 Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani am intocmit impreuna cu nasii mei, un Contract de intretinere in care ma angajez sa am grija de cei doi, lucrul care ... (vezi toată discuția)
Acte la o casa - contract de intretinere gabriel1950 gabriel1950 Buna seara Am si eu o mica nelamurire Astazi am incheiat niste acte intre mama mea si noi 2 (eu si cu sotia) la notar...este vorba de un CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)