avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate nicebebe

Activitate nicebebe

Răspuns la discuția Risc maternal - schimbare functie
Multumesc pentru raspuns.
Daca eu semnez aceasta "oferta" primita de la angajator, imi pot modifica in aceasta perioada incadrarea si salariul conform ofertei?
Buna ziua,

De la inceputul lunii martie beneficiez de concediu de risc maternal si angajatorul meu mi-a trimis oferta de schimbare a pozitiei si a salariului.
Intrebarea mea este: se pot face modificari in contractul meu de munca atata timp cat eu sunt in concediu de risc maternal, pre si post natal si crestere copil?
Sunt foarte presata de angajator sa semnez aceasta oferta pentru ca ei sa poata angaja pe altcineva pe pozitia mea pe perioada nedeterminata.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Target - fisa postului
Multumesc.
Răspuns la discuția Target - fisa postului
Deci pot sa-mi dea orice sarcini si eu trebuie sa le fac?
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna seara,

Acum 6 luni m-am angajat pe o functie de conducere intr-o banca. La interviu mi s-a spus ca nu am target si ca sunt responsabila de realizarea targetului subalternilor mei. Mentionez ca sunt angajata pe parte de operatiuni.
In fisa postului imi apare:
- cunoaste si promoveaza produsele din oferta Bancii, in conformitate cu reglementarile interne pe linia activitatii specifice;
- este responsabil de realizarea targetului de vanzari pentru personalul din subordine;
- contribuie la imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, mentinerea clientilor existenti si atragerea de noi clienti;
- executa orice alte sarcini de serviciu trasate de seful ierarhic, in vederea desfasurarii in conditii optime a activitatii, precum si cele care decurg in mod expres sau implicit din legi, hotarari, norme, decizii, etc., pe domeniul sau de activitate.

La cateva zile dupa angajare mi-au dat sa semnez target-ul pe anumite produse, la o luna dupa aceea mi-au mai dat inca un target pe alte produse, apoi inca unul si inca multe altele pe toate canalele de vanzare.

Spunet-mi, va rog, e corect din punct de vedere legal?

Multumesc,
Mihaela

Multumesc mult inca o data la toti cei care mi-au raspuns.

Asa o sa fac, o sa stau acasa sa am grija de bebicul meu!
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Buna ziua,

Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine.

Sunt in concediu de crestere copil din martie 2009. De cam 6 luni sunt presata in continuu de sefa mea sa ma intorc la munca sub motive ca nu da bine daca stau 2 ani acasa, ca oricum mi se desfiinteaza postul si eu sunt pe lista de disponibilizari pentru ca am stat prea mult acasa.
Spuneti-mi si mie, va rog, ce obligatii are angajatorul dupa intoarcerea mea la munca.

Multumesc,
Roxana S
Răspuns la discuția dosar ramas la politie
Cum credeti ca ar fi mai bine - sa se judece aucm dosarul sau sa-l lasam pe fagasul pe care a intrat acum? Noi nu am cerut sa se retina, se pare ca avocatul a intervenit fara ca noi sa-i cerem acest lucru. Daca dam toata suma inapoi in momentul in care primim citatia, credeti ca e prea tarziu?

Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția dosar ramas la politie
Poate sa intre un furt de 18.000 RON la atingerea minima adusa unei valori sociale? Sau cu alte cuvinte - la ce pedeapsa se poate astepta persoana respectiva. Nu are antecedente si a innapoiat deja 5.000 RON din aceasta suma.