avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate CipriDinu

Activitate CipriDinu

Si daca nu vine la citatie? Fiind totusi plecata persoana in Italia, cum ar trebui sa procedez pt a grabi inaintarea dosarulyi in insranta?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Asa cum prezentati dvs situatia de fapt, pare sa fie vorba de inselaciune.
Politistul trebuie sa il citeze si daca nu se prezinta, sa mearga cu dosarul mai departe.

M-a amanat cu mobilierul de la o luna la alta, iar apoi vazand ca ma tot amana mi-am cerut stornarea banilor achitati. Si nici astazi nu mi a facut stornarea cv mobilierului.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Spuneti ca ati facut plata si asteptati plata banilor inapoi. Nu spuneti nimic de mobilier, l-ati primit si nu era ce asteptati, nu l-ati primit, care e situatia?

De pe un site de antichitati am incercat achizitia de la o persoana fizica din timisoara a unor corpuri de mobilier. Am sunat si doamna foarte draguta mi-a facut o reducere si transport inclus... O ofera ce nu puteam sa o refuz, dar cu plata in avans in contul bancar specificat de aceasta. De cand am facut plata (martie 2019), persoana respectiva ma tot amana cu plata banilor inapoi.

Din luna mai am facut plangere penala impotriva ei, iar politistul care se ocupa de caz nu o poate chema la declaratii, aceasta raspunzand la telefon, fara nonsalanta reuseste sa păcălească si pe politist, declarându-se in Italia.

Neplacandu-mi modul de inaintare al anchetei am insistat politistului sa-mi ofere amanunte de caz si mi a spus ca daca nu vine la declaratii o ridica chiar la intrare in granita. Explicându-i ca mi se pare o masura prea dura retinerea persoanei nu era mai simplu sa introduca dosarul pe rol la instanta si sa puna sechestru pe cont. Acesta replicand ca nu se poate fara declaratia acesteia.

Nu stiu cum sa procedez pentru grabirea cazului?!
Sigur ca va merge la locul nou de munca doar după incetarea concediului. Insa unde gasesc acest articol la care va referti in codul muncii? Sau care este baza legala pt a face acest lucru... acum cand contractul este suspendat.
Se poate scimba locul de munca in cadrul aceleași instituții, cu acceptul angajatului, in perioada suspendării contractului individual de muncă pt cresterea copilului?
Cu acordul părintelui care se afla in CCC se poate realiza schimbarea locului de muncă avand același angajator prin trasfer mai aproape de domiciliu? Dorindu-si in continuare sa rămână in CCC influențează aceasta prezenta de o zi, pt formalități, pierderea indemnizație de cc?