Eu românca 2 copii cum să protejez copii de tată italian mai mare cu 22 ani ,nu dă pensia alimentară de 5ani de cînd suntem despărțit in fapt acum vrea copii cînd am cerut pensie . Eu am loc de munca și locuință , copii născuți în Italia locuim aici și avem dublă cetățenie . Copii 12-6 ani,nu vor la tată ,cum să protejez copii . Mulțumesc
Eu românca 2 copii cum să protejez copii de tată italian mai mare cu 22 ani ,nu dă pensia alimentară de 5ani de cînd suntem despărțit in fapt acum vrea copii cînd am cerut pensie . Eu am loc de munca și locuință , copii născuți în Italia locuim aici și avem dublă cetățenie . Copii 12-6 ani,nu vor la tată ,cum să protejez copii . Mulțumesc
Dublă cetățenie română- italiană am 2 copii de 12 -6 ani cu dublă cetățenie domiciliu in Italia.,tata cet.italian in fapt despărțiți de 5 ani , fără ajutor financiar de la tata . Nu-i mai permit să vină în locuința mea ,acum vrea să-mi ia copii de 3 ori pe săptămână , copii nu vor ,ce drepturi are tata și ce pot să fac spre binele copiilor. (Am loc de muncă și locuință ,tata e cu 22 ani mai mare că mine )
Născut în Italia locuiește în Italia...tatăl nu vrea sa dea pensie..dar vrea copilul că și când ar fi prin tribunal.. adică din 2 in 2 weekend uri și 2 zile pe săptămână...dar fetița de 6 ani nu vrea sa doarmă cu el.
Daca copilul minor nu vrea la tata trebuie sa meargă oricum? Copil recunoscut de tată dar nu este o hotărârea în tribunal despre custodie. Copil cu dubla cetățenie română italiana