avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Activitate muntean adriana

Activitate muntean adriana

In noua lege se mai poate cumula pensia cu salariul ?
trebuie sa ies la pensie luna viitoare si lucrez ca si TESA la un spital
Multumesc
Se mai poate cumula pensia cu salariul in baza noii legi la limita de varsta ?Trebuie sa ies la pensie luna viitoare .
in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul acesta la pensie pot beneficia de 25 % din pensia ce ar fi trebuit sa o primeasca sotul decedat care si el la randul lui ar fii trebuit sa iasa la pensie ?sotul a murit la 50 de ani dar a lucrat 30 de ani .Multumesc
Buna ziua
de cand intra in vigoare ca nu se mai poate cumula pensia cu salariul ?
lucrez ca personal Tesa in sanatate
multumesc
Buna ziua
de cand intra in vigoare ca nu se mai poate cumula pensia cu salariul ?
lucrez ca personal Tesa in sanatate
multumesc
in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie pot beneficia de 25 % din pensiei ce ar fi trebuit sa aiba sotul decedat care si el la randul lui ar fii trebuit sa iasa la pensie anul viitor ?
Discuție pensie de urmas
Daca sotul meu a murit la varsta de 50 de ani si a lucrat 30 de ani iar eu nu m am mai casatorit , am dreptul la ....pensie din partea lui ? eu am 60 de ani si inca nu sunt la pensie ,anul viitor voi iesi
multumesc
Discuție pensie urmas
Buna ziua
anul viitor trebuie sa ies la pensie de varsta ,iar sotul meu a decedat acum 11 ani avea 50 de ani si a lucrat 30 de ani .
intrebare ; e adevarat ca pot beneficia de pensie suplimentara dupa el ?
buna ziua
de cati ani ai nevoie ca sa poti trece din functia de ECONOMIST I la IA la o institutie bugetara(SPITAL)