avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul acesta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul acesta la pensie ...

in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul acesta la pensie pot beneficia de 25 % din pensia ce ar fi trebuit sa o primeasca sotul decedat care si el la randul lui ar fii trebuit sa iasa la pensie ?sotul a murit la 50 de ani dar a lucrat 30 de ani .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 4 August 2023
Nu se poate sti ce prevederi va avea noua lege deoarece nu a aparut nici proiectul ei.
Noua lege va intra in vigoare la 01.01.2024, daca nu apar alte modificari intretimp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie ... muntean adriana muntean adriana in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie pot beneficia de 25 % din pensiei ce ar fi trebuit sa aiba sotul decedat care si el la randul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei Ana Agapi Ana Agapi sunt nascuta in iulie 1957, am 35 ani de vechime din care 25.5 ani in grupa II. cand pot solicita pensie anticipata si care va fi penalizarea? multumesc. (vezi toată discuția)
Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)