avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Cosminfotin

Activitate Cosminfotin

Am inteles. Multumesc frumos de raspuns! O zi buna va doresc!

Ioan Petru Butariu a scris:

D-voastra ati mentionat "Nu vreau sa cumpar o casa de marcat pe care sa dau 500lei doar pentru o luna sau o luna jumate in conditiile in care eu in timpul asta, cel mai probabil nici nu voi incasa bani! " , si eu spuneam ca daca oricum nu aveti venituri/prestari, nici nu va trebuie casa de marcat.

In ce sens daca nu prestez nimic? Multumesc!

Ioan Petru Butariu a scris:

Daca nu veti presta nimic, nu va trebuie casa de marcat.

Buna ziua? Am o societate nou infiintata, am declarat la administratia fiscala si punctul de lucru iar acum astept sa-mi iasa avizul de functionare, dupa care intentionez sa vreau sa deschid. Este vorba de un birou, prestari servicii-ag imibiliara. Activitatea pe care o desfasor eu necesita o casa de marcat! Problema este ca trebuie sa apara noile case de marcat. Cineva de la obfirma mi a zis ca ar trebui sa apara cam intr-o luna si jumatate. Puteti sa-mi spuneti ce fac eu in situatia asta? Nu vreau sa cumpar o casa de marcat pe care sa dau 500lei doar pentru o luna sau o luna jumate in conditiile in care eu in timpul asta, cel mai probabil nici nu voi incasa bani! Pe de alta parte nici nu pot sa deschid fara casa de marcat nu? Multumesc!
Buna ziua! Am o societate nou infiintata, o agentie imobiliara. Lucrez cu doua tipuri de "beneficiari": cei care vor sa vanda apartamente si cei care vor sa cumpere. Contractele de prestari servicii pentru cei care cumpara sunt diferite de contractele pentru cei care vand.
Intrebarea mea este: cum numerotez contractele? daca le numerotez, de ex, 1,2,3,......amestecand cumparatorii cu vanzatorii le amestec si nu mai inteleg nimic! Pot sau dau numere contractelor pentru vanzatori incepand cu nr 100 si pentru cumparatori incepand cu 2000( douamii)? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Agentie imobiliara
Multumesc frumos de raspuns!

Valeriu Chirita a scris:

Declarati punctul de lucru la toate autoritatile competente si autorizati activitatea.

Buna ziua! Am infiintat o societate comerciala in cadrul caruia vreau sa functioneze o agentie imobiliara! Sediul social e la domiciliul meu, proprietate. Am inchiriat un spatiu comercial unde vrea sa fac punct de lucru. Puteti, va rog, sa -mi spuneti ce pasi mai trebuie sa urmez acum ca sa fiu in regula cu tot si sa pot sa functionez legal 100%? Multumesc!