avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Numerotare contracte agentie imobiliara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Numerotare contracte agentie imobiliara

Buna ziua! Am o societate nou infiintata, o agentie imobiliara. Lucrez cu doua tipuri de "beneficiari": cei care vor sa vanda apartamente si cei care vor sa cumpere. Contractele de prestari servicii pentru cei care cumpara sunt diferite de contractele pentru cei care vand.
Intrebarea mea este: cum numerotez contractele? daca le numerotez, de ex, 1,2,3,......amestecand cumparatorii cu vanzatorii le amestec si nu mai inteleg nimic! Pot sau dau numere contractelor pentru vanzatori incepand cu nr 100 si pentru cumparatori incepand cu 2000( douamii)? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:13, 6 Martie 2018
Puteti sa le numerotati cum doriti, totul e sa aveti o regula, scrisa, si sa va tineti de ea. Nimeni nu va impune cum sa tineti ordinea la dvs in firma, atata vreme cat lucrurile sunt clare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto- nu o pot scoate de la impozit kakadu kakadu buna ziua, in data de 16.08 am vandut masina unui samsar de masini, am facut contract de vanzare cump cu el am luat copie la actele masinii si la buletinul ... (vezi toată discuția)
Intermediere geogeorge geogeorge poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez pe viitor sa cumpar un apartament ... ROBERT MANUC ROBERT MANUC Buna ziua stimati prieteni . va rog sa ma ajutati cu aceasta problema . Intentionez pe viitor sa cumpar un apartament dar in orasul meu 90% dintre ... (vezi toată discuția)